n Dins de la setmana que el canal Super3 està dedicant a l'assetjament escolar, el programa InfoK ha emès cada dia un reportatge sobre el bullying. Avui la programació es trasllada a TV3 amb un monogràfic sobre el tema, de 25 minuts de durada, titulat Soc especial.

L'assetjament escolar afecta a gairebé un de cada deu alumnes catalans. Els infants que el pateixen no només veuen distorsionada la seva vida dins de l'aula, sinó que també afecta a la seva autoestima, una conseqüència que els pot afectar al llarg de la vida. És per això que, aquesta vegada, l'especial de l' InfoK s'ha centrat en tractar aquest element: potenciar la confiança en un mateix.

El monogràfic Soc especial, que es podrà veure a partir de les 13.25 h, també parla d'altres temes clau, com la prevenció del ciberassetjament o la conscienciació del grup, a qui es demana que denunciï qualsevol acte de bullying i no quedar-ne al marge, ja que això suposa posar-se de part de l'assetjador. Aquesta edició especial també reflexiona sobre el paper de l'agressor.