'GH VIP' va acomiadar aquest dijous a la concursant més pintoresca de l'edició. La berguedana Aramís Fuster, que ja s'havia mostrat amb ganes de sortir de la casa de Guadalix, va aconseguir el seu propòsit. Per la seva banda, El Koala va ser el nominat menys votat i Miriam Saavedra contínua al 'reality' perfilant com una de les favorites.

La pitonissa va entrar a 'Gran Hermano VIP' convertint-se, des dels primers minuts, en la gran protagonista de l'edició. Les seves excentricitats van conquistar al públic, però aviat el seu personatge va començar a desinflar-se, passant de ser l'estrella del programa a una concursant que sobrava.

Després de les primeres nominacions, Aramís Fuster va deixar de tenir el suport del públic en trair Miriam Saavedra. I és que la vident més famosa del país va nominar la concursant amb tres punts. Paradoxalment, Aramís va encaixar molt bé amb tots els seus companys mentre que a l'exterior generava certa apatia entre els teleespectadors.

En un primer moment, semblava que la concursant volia fer de la polèmica el seu esquer dins la casa, però va decidir canviar d'estratègia i allunyar-se de discussions per divertir l'audiència. De tota manera, després dels últims esdeveniments, les seves peticions de marxar s'han fet realitat i finalment ha estat l'escollida per abandonar la casa.

Quan Aramís Fuster va arribar al plató de 'GH VIP', una de les persones que la va rebre va ser Jorge Javier Vázquez. El presentador, que en més d'una ocasió ha confessat que la pitonissa era una de les seves favorites, li va retreure el seu pas pel concurs: "Has estat la reina de les xarxes però no sé què ha passat, no sé com una senyora amb la teva edat i veterania ha engegat a rodar una oportunitat tan gran. Tan bé que ho estaves fent. Ets la reina del reality". Mentre la vident s'ha intentat justificar.