n TV3 estrena aquesta nit Si no t'hagués conegut, una sèrie que ha generat molta expectació perquè la seva trama inclou drama, amor, passió, misteri... però també ciència-ficció. La ficció, una de les grans apostes de la temporada de la cadena pública catalana, parteix d'una idea original de Sergi Belbel, que també participa en tasques de guionista. Pablo Derqui i Mercedes Sampietro encapçalen el repartiment d'una producció que també té la participació d'Andrea Ros, Muguet Franc, David Vert, Montse Guallar i Javier Beltrán, entre altres.

L'Eduard, un home de negocis de mitjana edat, casat feliçment amb l'Elisa i pare de dos fills, veu com la seva vida fa un gir inesperat: una desgràcia que ell mateix provoca de manera indirecta el colpeix brutalment. Ni la seva família ni els seus millors amics no hi poden fer res per apaivagar el seu dolor. L'aparició d'una anciana misteriosa farà que el protagonista recuperi de mica en mica les ganes de viure.

Javier Beltrán interpreta l'Òscar, el millor amic de l'Eduard. Aquell amic incondicional que sempre està a prop quan el necessites, la família que un escull. Miquel Garcia Borda és en Lluís Antich, professor de música. Montse Guallar és la Maria, la mare coratge de l'Eduard, una patidora que entén la pèrdua del seu fill. David Vert és el Pere, el germà de l'Eduard, que viu la tragèdia de manera preocupant perquè li falta informació i no sap com ajudar-lo.