La Federació SOS Racisme Madrid ha denunciat el programa «Gran Hermano Vip» de la cadena de Telecinco després de rebre més de 50 denúncies respecte al concurs televisiu a la seva pàgina web. La Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) i la Federació d'Associacions de Periodistes d'Espanya (FAPE) ha decidit no deixar passar la multitud de queixes que està rebent.

El exconcursant Ángel Garó ha utilitzat expressions com «ves-te'n al teu país», «moro de m ... ..», «ves a fer kebabs» i ha causat que SOS Racisme afirmi que «suposen una vulneració de l'article 57.1 de la Llei 7 / 2010, de 31 de març, General de la Comunicació Audiovisual, que considera infracció molt greu l'emissió de continguts que de forma manifesta fomentin l'odi, el menyspreu o la discriminació per motius de naixement, raça, sexe, religió, nacionalitat, opinió o qualsevol altra circumstància personal o social ».

SOS Racisme Madrid s'ha encarregat de recordar a Mediaset que està vulnerant un dels punts del seu codi ètic. Anteriorment el programa va cridar l'atenció a Ángel Garó durant la seva emissió en directe pels seus comentaris xenòfobs, tot i que l'organització no l'ha penalitzat.