12 de desembre de 2018
12.12.2018
Regió7

Movistar+ i TV3 oferiran un 'spin-off' de la sèrie «Merlí»

?La nova ficció seguirà els passos del Pol, interpretat per Carlos Cuevas, a la universitat

11.12.2018 | 23:47

Movistar+ i TV3 han tancat un acord que permetrà la continuïtat de Merlí, i es garantirà així una nova vida per a la sèrie d'èxit, que es podrà seguir en exclusiva a la plataforma a partir de final del 2019. TV3 l'oferirà un any després de la seva estrena. L' spin-off de la ficció, titulat Merlí: Sapere Aude, arrenca uns mesos després de la mort de Merlí, quan Pol Rubio inicia els seus estudis a la facultat de Filosofia. De fet, la sèrie tindrà com a protagonista el Pol (Carlos Cuevas), l'alumne preferit de Merlí. Héctor Lozano, creador de la sèrie, seguirà al capdavant del projecte. Aquesta serà la primera producció original Movistar que es gravarà en català.

Merlí, un dels últims grans èxits de ficció de la televisió catalana, va ser creada i produïda per la productora Veranda TV. Les seves tres temporades van ser emeses amb gran èxit per TV3 en horari de prime time, amb quotes de pantalla de més del 22%. Seguint amb la idea original, la nova producció es proposa mantenir els principals trets característics.

La ficció tindrà el mateix equip creatiu i tècnic, de manera que es garantirà el segell Merlí que tant va agradar als seguidors de la sèrie original. «Després d'un any sense escriure Merlí, el trobava a faltar. Per aquesta raó vaig acceptar l'entusiasta proposta de Movistar demanant-me més Merlí», ha destacat l'autor.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook