13 de desembre de 2018
13.12.2018
Regió7

Els germans Torres anuncien la seva sortida de TVE

?Els xefs expliquen, en un comunicat, que deixaran la cadena el proper mes de febrer

12.12.2018 | 23:32
Els germans Torres anuncien la seva sortida de TVE

Els germans Sergio i Javier Tor-res han anunciat a través de les xarxes socials que el proper mes de febrer deixaran el programa que des de fa tres anys fan a Televisió Espanyola per «dedicar-nos a altres projectes». Després d'assenyalar en el comunicat a Twitter que «des de fa més de tres anys, a través del nostre programa, hem compartit moments inoblidables, grans receptes i el nostre 'To Tor-res'», consideren que ha arribat «el moment de fer una pausa».

Asseguren que necessiten centrar-se en els seus projectes fora del món de la televisió, després d'«un any de vertigen» en què han llançat el restaurant Alas a l'Aeroport de Barcelona i «el nostre projecte més ambiciós i personal, Cocina Hermanos Torres, amb el qual ja hem aconseguit dues estrelles Michelin».

Els Torres seguiran gravant programes fins al mes de febrer i mantindran la seva cita diària a la televisió amb els seus nombrosos seguidors fins al mes de març. «A partir de llavors posarem la mirada en altres objectius i continuarem treballant en plans que ens tornin a ajuntar amb tots vosaltres en un futur pròxim», afegeixen. Finalment, els dos populars germans Torres subratllen que la fi del programa el pròxim mes de març «no és un adeu al món audiovisual, és un fins després».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook