El canal Super3 estrenarà aquest dissabte cinc capítols nous de «Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir». També s'emetrà un capítol especial on la Marinette i tots els seus amics es preparen per celebrar la nit de Nadal, en família. Però per l'Adrien és una data trista, perquè és el primer cop que passa el Nadal sense la seva mare. Enfadat perquè creu que el seu pare no el vol celebrar amb ell, s'escapa de casa disposat a eliminar tots els símbols de Nadal.

La problemàtica (a les 9.05)

El Jagged Stone i la seva ajudant, la Penny, accepten participar en un reallity show que es grava a casa de la Marinette. Es tracta de veure les habilitats del Jagged fent de forner, però les exigències de la gravació i de tots els participants fan que la Penny arribi al seu límit i es converteixi en la Problemàtica, que en comptes de resoldre problemes en crearà.

La Rossinoble (a les 9.25)

La Clara Rossinyol, la cantant de moda, ve a París per gravar el seu últim videoclip i buscar figurants i actors per fer de Ladybug i Gat Noir. Com sempre, la Chloé vol ser el centre de totes les atencions i acabarà provocant que el Rossinyol acabi akumatitzat.

El patinador (a les 9:45)

L'Adrien creu que potser estàs enamorat de la Kagami, la companya d'esgrima, i la convida a anar a patinar sobre gel. Però li demana a la Marinette que l'acompanyi. Allà, el professor de patinatge s'enfronta amb el problema del tancament del palau de gel, i l'Esfinx ho aprofitarà per convertir-lo en un nou supermalvat, el Patinador.

Inverso (a les 10.05)

Al Nathaniel li agrada molt dibuixar personatges de còmic, però no té idees per als guions. La Marinette li vol presentar el Marc, que té molt de talent per escriure, però per culpa d'un malentès, el Marc s'enfada i cau a les mans de l'Esfinx, que no dubtarà a convertir-lo en l'Invrerso, un malvat amb el poder d'invertir la manera de ser de la gent.

Anansi (a les 11.00)

Avui fan uns focs artificials a París i els nostres amics els volen anar a veure des de la nòria de la plaça de la Concòrdia. Però la Nora, la germana gran de l'Alya, no vol deixar sortir la seva germaneta, perquè diu que és perillós. Com que no li fan cas, la Nora s'enfada, i l'Esfinx ho aprofita per convertir-la en una nova supermalvada.