16 de desembre de 2018
16.12.2018

TV3 començarà a rodar el gener la nova sèrie «Les de l'hoquei»

?La ficció parteix d'un projecte de final de grau de quatre estudiants de la Pompeu Fabra

16.12.2018 | 00:46

El 9 de gener començarà el rodatge de la nova sèrie de TV3 Les de l'hoquei (títol provisional), una producció de TV3, en col·laboració amb Brutal Media, escrita per Marta Grau, Núria Parera, Ona Anglada, Laura Azemar, Natàlia Boadas i Marta Vivet, i dirigida per Kiko Ruiz Claverol i Patricia Font. S'estrenarà durant el 2019. La sèrie, que gira al voltant d'un equip d'hoquei sobre patins femení, ofereix una nova mirada generacional de l'esport i la vida. És el treball de final de grau de quatre estudiants de comunicació audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra: Laura Azemar, Natàlia Boadas, Marta Vivet i Ona Anglada.

El projecte, el van presentar al segon Pitching Audiovisual, el qual organitza anualment el Clúster Audiovisual de Catalunya amb l'objectiu de posar en contacte la universitat amb la indústria audiovisual. La presentació, que va tenir lloc al CCCB el desembre del 2016, va despertar l'interès de diverses productores catalanes, entre elles Brutal Media, que en va assumir el desenvolupament.

L'Emma, la Laila, la Raquel, la Flor, la Lorena, la Berta i la Gina són totalment diferents entre elles però tenen una passió en comú: jugar a hoquei. Però la secció femenina del Minerva, el seu club d'hoquei sobre patins, perilla pels mals resultats i el seu president prefereix apostar per l'equip masculí, ja que últimament té molt bons resultats. Les noies, però, lluitaran per canviar-ho.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook