21 de desembre de 2018
21.12.2018

Famous: «Estic en xoc, encara estic assimilant que soc el guanyador»

?El jove cantant es va proclamar vencedor d'«Operación Triunfo» dimecres a la nit

20.12.2018 | 23:38

Famous es va convertir dimecres a la nit en el guanyador d' Operación Triunfo en una final molt disputada, de la qual els seus protagonistes van parlar ahir en roda de premsa. El jove va explicar davant dels mitjans de comunicació que just després de proclamar-se guanyador «estava en xoc, no m'ho creia. Estava pensant que seria l'Alba i quan van dir el meu nom vaig al·lucinar. Encara estic intentant assimilar que soc el guanyador». Natural de Nigèria, Famous té 19 anys i resideix des dels 6 a Bormujos (Sevilla). Ha estudiat el batxillerat d'Arts Escèniques i somia arribar a compondre les seves cançons.

Amb el 36% dels vots, Famous es va imposar a Alba Reche, segona (35%), i Natalia, en tercera posició (29%). Els espectadors van ser els encarregats d'escollir amb els seus vots al vencedor del talent show de La 1 de Televisió Espa-nyola presentat per Roberto Leal i produït per en col·laboració amb Gestmusic Endemol. I Amaia, la vencedora del 2017, va ser l'encar-regada de lliurar el trofeu al vencedor. En quarta posició va quedar Sabela, i en cinquena, Julia. En la roda de premsa, Alba es va declarar «superagraïda per tota la gent que ens dona suport. Estic molt contenta per haver arribat aquí». La seva companya Natalia també va agrair la seva tercera posició: «Em fa molta il·lusió representar Pamplona. Tenia una mica de por perquè el recorregut d'Amaia va ser impressionant. Però estic contenta i orgullosa».

Per a la directora de l'Acadèmia musical del programa, Noemí Galera, «és una edició per emmarcar. Amb les seves coses bones i dolentes, però em quedo les coses bones. El millor són aquestes caretes, els 5 finalistes i els 16 concursants que ens han regalat el seu talent i el seu afecte. I gràcies a Roberto per la complicitat mostrada en les connexions».

La gala final es va imposar en la seva franja d'emissió, amb un total de 2.231.000 espectadors (19,4%), la segona millor dada en quota i en espectadors d'aquesta edició.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook