La convidada d'aquesta setmana del PI ( Programa inesperat) és l'actriu Carme Conesa, que farà avui a La 2 (18.10 h) un repàs de la seva trajectòria. El programa es reemetrà diumenge (12.55 h).

A l'entrevista, l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors Toni González Lillo, Judit Martín i Pep Plaza, que donaran el contrapunt a Sergi Mas. Carme Conesa també se sotmetrà a «L'entrebèstia», un test diferent amb l'actriu Judit Martín.

Nascuda a Barcelona el 1960, Carme Conesa va descobrir la interpretació a través de l'art, quan sent estudiant de Belles Arts es va presentar a un càsting. La seva carrera teatral en català es va disparar. També ha treballat en cinema i a televisió.

El 1991 va protagonitzar juntament amb Diana Peñalver la sèrie de Televisió Espanyola Las chicas de hoy en día, que va consolidar la seva fama. Des d'aleshores no ha parat d'actuar en cinema, teatre i televisió. Ara és al Teatre Coliseum de Barcelona encarnant Morticia Addams a La família Addams, el musical que ha triomfat a Madrid i que es podrà veure aquí fins al 13 de gener. Al Programa inesperat, Carme Conesa ens parla d'aquesta obra i dels seus projectes.