El càsting de Fama a bailar 2019 de l'equip de # 0 i Movistar + ja s'ha posat en marxa a Barcelona, Madrid, València, Sevilla, Bilbao i Santa Cruz de Tenerife i ja ha seleccionat alguns dels concursants que lluitaran per ser considerats el millor talent jove de ball.

La nova generació de ballarins haurà d'entrar a l'escola del programa per perfeccionar la seva tècnica i ser candidats a guanyar la beca final de formació.

Íker Karrera ha assumit la direcció del centre de ball televisat, després que Igor Yebra l'abandonés per compromisos professionals. Amb Marta Moure, directora de Càsting, i els professors Ruth Prim, Raymond Naval, Carla Cervantes i Sandra Egido, s'encarrega de supervisar les diferents fases que componen les proves.

Els càstings de Fama tenen una primera fase grupal en la qual, en conjunts de deu persones, els candidats improvisen una peça amb dos fragments diferents de música. Els seleccionats en aquesta primera part passen a una segona individual. Aquí tindran l'oportunitat d'executar en solitari una coreografia que han portat preparada des de casa. D'aquí sortiran els elegits.