02 de gener de 2019
02.01.2019
Regió7

«El foraster» recorda els millors regals de la gent en un programa especial

Quim Masferrer repassa les emocions i les històries més divertides viscudes en l'última temporada de l'espai de TV3

01.01.2019 | 22:41

Aquesta nit, a partir de les 22.50 h, TV3 emet Els regals del Foraster, un especial en el qual Quim Masferrer recordarà els moments que la gent li ha regalat en els últims llocs que ha visitat. Un recull d'emocions, amb històries divertides i emotives. Com la de la Maria i el Lluís, la mare i el fill que regalen tot el seu temps i dedicació a la seva passió, els fesols de Santa Pau. O el Marcial i el Rafel de Sant Martí de Tous, que li van regalar estones molt divertides amb els seus riures i el seu pèndol revelador.

També es podrà tornar a gaudir del regal que li va fer l'Eli, quan li va ensenyar com és el fons marí d'un indret tan bonic com Cadaqués. O el gran regal en forma d'abraçada que les Quimetes de Pacs del Penedès li van fer al Quim. I l'espectador es tornarà a emocionar amb el Joan i el Hammou, el patró i el jornaler de Riudecanyes que ens van regalar la seva gran història.

Santa Pau, Pacs del Penedès, Serinyà, Cadaqués, Sant Martí de Tous i Riudecanyes són els pobles on el presentador d' El foraster ha pogut desembolicar els últims regals.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook