La direcció de Betevé ha decidit prescindir del programa d'humor satíric La sotana, per ràdio i en streaming , després d'unes bromes sobre el pilot d'Oliana Isidre Esteve, que va en cadira de rodes i actualment participa al Dakar.

El mitjà va explicar ahir a Twitter que «malgrat que es tracta d'un format d'humor irreverent, al programa s'han fet referències ofensives que entren en contradicció amb la línia editorial i els valors de Betevé com a mitjà de comunicació públic de la ciutat».

Segons ha explicat el director del mitjà al Tot Barcelona, Sergi Vicente, «fer broma d'un col·lectiu minoritari i minoritzat és incompatible amb els valors d'una emissora pública». La sotana ha reaccionat a les xarxes socials assegurant que «dilluns que ve, programa. Ja veurem on». L'espai s'havia emès anteriorment a Ona de Sants i la SER, fins que el setembre passat va arribar a Betevé, on era un dels programes amb més èxit.

Abans de Nadal, ja va fer una nadala satírica sobre el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, que va provocar una gran tempesta.