Miguel Ángel Silvestre torna a la televisió a Espanya amb En el corredor de la muerte, la nova sèrie original de Movistar+, en col·laboració amb Bambú Producciones, que s'estrenarà el pròxim mes de febrer a la plataforma de pagament. La sèrie es basa en la història real de Pablo Ibar (interpretat per Miguel Ángel Silvestre), l'home de nacionat espa-nyola i nord-americana que acaba de ser declarat culpable d'un triple assassinat que va tenir lloc a Florida el 1994. En el que va ser el quart judici per a Ibar, el jurat va aconseguir el veredicte unànime dels sis càrrecs que pesaven en contra.

«Volem mostrar a tothom la veritat sobre el cas de Pablo, perquè els espectadors puguin treure les seves conclusions sobre la sentència», explica Ramón Campos, productor executiu de la sèrie, segons un comunicat de Movistar+. La sèrie, que consta de quatre episodis dirigits per Carlos Marqués-Marcet, ha estat creada per Ramón Campos, Gema R. Neira i Diego Sotelo (Bambú Producciones) i basada en el llibre de Nacho Carretero, que ja van treballar junts anteriorment en la reeixida ficció Fariña.

La producció arrenca el 27 de gener del 1994. Els cossos d'un home i dos models de 25 anys apareixen cosits a trets al domicili del propietari d'un club nocturn. La policia troba una càmera instal·lada al saló de la víctima que ha gravat l'assassinat. Aquestes imatges són la pista principal de la policia. Per aquest motiu, les autoritats decideixen identificar el més valuós que hi ha: el rostre borrós d'un dels assaltants.

Tres setmanes més tard, en una comissaria d'un altre districte del país, un agent de la policia creu reconèixer un dels assassins: es tracta de Pablo Ibar, un home de nacionalitat espanyola a qui acabaven de detenir amb uns amics per un robatori menor. Ibar assegura que és innocent. Cap de les proves trobades al lloc del crim l'inculpen... Però de res serveix. Pablo Ibar és condemnat i enviat al corredor de la mort.