12 de febrer de 2019
12.02.2019
Regió7

Isaki Lacuesta firma el seu primer 'true crime', amb Movistar

?El gironí investiga l'assassinat sense resoldre d'un pare i la seva filla a Almonte l'any 2013

11.02.2019 | 22:59

El 2013, Miguel Ángel Domínguez i la seva filla María (8 anys) van ser assassinats brutalment al seu domicili del municipi d'Almonte, a la província de Huelva. Sis anys després, el crim segueix sense resoldre's i existeixen nombroses qüestions que avui encara no tenen resposta. Sobre aquest crim gira Bajo sospecha. El acusado, minisèrie documental de dos capítols dirigida pel gironí Isaki Lacuesta, amb producció executiva de Ramon Campos i David Miralles, que se submergeix en el paisatge emocional d'una tragèdia que va commocionar el país.

L'argument d'aquesta minisèrie, produïda per Bambú Producciones i Movistar +, segueix la investigació policial i el procés judicial contra l'únic acusat, Francisco Medina, i explora la devastadora ona expansiva que el crim va deixar entre les famílies de les víctimes, els implicats i el poble d'Almonte, que es converteix en un personatge més de la trama.

Bajo sospecha. El acusado serà així la primera incursió de Lacuesta en el true crime, gènere de documentals que se centren a treure a la llum les claus d'un crim sense resoldre, per mitjà de Bambú, una productora que ja s'ha convertit en tota una especialista a Espanya, amb treballs com En el corredor de la muerte, El caso Asunta i El crimen de Alcàsser.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook