Telecinco estrena aquesta nit, a les 22.40 h, Secretos de Estado, una nova sèrie d'intriga política amb Miryam Gallego, Emmanuel Esparza, Michelle Calvó, José Luis García Pérez i Jesús Castro com a protagonistes. Rodada íntegrament en escenaris naturals i urbans de Madrid i Segòvia, la sèrie és una història d'ambició, passió, traïció i interessos enfrontats en la qual es veuen embolicats el president del Govern, la primera dama i importants càrrecs de l'executiu.

L'acció es desencadena quan un imprevist intent de magnicidi posa sobre la palestra importants fissures en l'entorn més pròxim del cap d'Executiu, el que marcarà un punt d'inflexió en el matrimoni presidencial. Alberto Guzmán, president del Govern espanyol, i la seva dona, Ana Chantalle, formen la parella presidencial perfecta. No obstant això, la seva impecable imatge pública comença a esquerdar-se quan, després d'un intent d'assassinat contra el cap de l'Executiu, comencen a sortir a la llum dades molt comprometedores sobre la seva vida privada i la seva relació extramatrimonial amb el seu cap de Comunicació. Els dos fills del matrimoni patiran les conseqüències de la situació, que farà que es desvelin certs secrets i desencadenarà un huracà mediàtic i polític.

Gutiérrez Casas, expresident, màxim dirigent del partit i antic mentor de l'actual mandatari, conspirarà contra Alberto Guzmán per desestabilitzar el Govern. Per mantenir-se en la palestra, el president, la primera dama, la cap de Comunicació de Presidència i el líder del partit posaran en marxa les seves respectives estratègies amb aliances forçades, interessos contraposats i foscos jocs de poder.

El palau Villalís, una espectacular mansió a la luxosa urbanització La Moraleja de Madrid, reprodueix les estances de la residència del cap del Govern, mentre que dos destacats edificis de la capital, la Real Academia de Farmacia i l'antic hospital del carrer Maudes, representen diversos espais del Palau de la Moncloa.

Patxi Freytez, Francisco Ortiz, Vicky Luengo, Estefanía de los Santos, Miquel Fernández i Sara Vidorreta, entre d'altres, completen l'elenc d'una de les grans apostes del grup Mediaset España per a aquesta temporada.