19 de març de 2019
19.03.2019
Regió7

La cuinera Fina Puigdevall visita avui el programa «Noms propis» de La 2

La xef del restaurant Les Cols d'Olot explica la seva tasca i la manera com combina tradició i modernitat

18.03.2019 | 21:57
La cuinera Fina Puigdevall visita avui el programa «Noms propis» de La 2

Fina Puigdevall visita avui Noms propis, el programa dirigit i presentat per Anna Cler que es podrà veure a les 18.30 h a La 2. «Al restaurant no soc només jo. Al darrere hi ha un equip que és molt important, i dintre de l'equip hi ha el meu home, que, de fet, és amb qui fem el restaurant junts des d'un inici. Ens agrada que la gent que és a taula denoti territori, denoti on és i degusti la Garrotxa. I la manera d'aconseguir-ho és utilitzant els productes de la zona», afirma la cuinera. A Les Cols aposten per una cuina de tradició i per això treballen per la recuperació de productes típics de la zona com el fajol, la patata de la vall d'en Bas, el blat de moro, la ratafia o el fesol de Santa Pau.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook