22 de març de 2019
22.03.2019
Regió7

Comença el rodatge del telefilm«Èxode, de la batalla a la frontera»

?La coproducció de TV3 situa la seva història al 1939, amb el final de la batalla de l'Ebre

21.03.2019 | 23:47

Al principi d'aquest mes de març va arrencar el rodatge d' Èxode, de la batalla a la frontera, una pel·lícula per a la televisió dirigida per Roman Parrado, escrita per Eduard Solà i produïda per Set Màgic Audiovisual. És una coproducció amb TV3 i la col·laboració d'Aragó Televisió, l'ICEC, MHM EBRO 1938 i el CECAAC.

El rodatge de la pel·lícula durarà quatre setmanes i es durà a terme en diferents localitzacions: Viliella, Sant Llorenç de Morunys, la Colònia Vidal a Puig-reig, Cerdanyola, el Pla de la Calma, Prats i Sansor i el Montseny.

El repartiment d'aquest film és encapçalat per Marcel Borràs, Roser Tàpias i Joan Amargós, acompanyats per Òscar Muñoz, Marta Aguilar, Zoe Stein, Sofia Valés, Manuel Morón, Ivan Benet i Adrian Grösser.

Èxode, de la batalla a la frontera és una pel·lícula que se situa al final de l'any 1939, després de la desfeta a la batalla de l'Ebre, quan la població civil republicana va començar una fugida massiva cap a França.

A dones, nens i vells van unir-s'hi els milers de soldats republicans que, a poc a poc, i veient que s'acostava la derrota, anaven desertant. Aquesta és la història d'un viatge emprès per més de 460.000 persones, és la història de tots aquells fugitius que van deixar enrere la seva vida a la recerca d'una nova llar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook