13 de maig de 2019
13.05.2019
Regió7

«Adivina qué hago esta noche» s'estrena aquesta nit a Cuatro

?Santi Millán presentarà un joc en el qual es proposa endevinar el talent ocult d'11 convidats

13.05.2019 | 00:22
«Adivina qué hago esta noche» s'estrena aquesta nit a Cuatro

Un cop finalitzada la darrera edició de Got Talent, el català Santi Millán estrena aquesta nit un nou projecte a Cuatro. Es tracta del concurs Adivina qué hago esta noche. En aquest joc els participants han de ser astuts i més hàbils que els contrincants. Els anònims intentaran enganyar els concursants però, per evitar-ho, la intuïció jugarà un paper fonamental.

En cada lliurament, els concursants seran un participant anònim i un altre de famós, que s'han de posar d'acord i han de triar correctament per encertar el misteri que els anònims els tenen reservats.

Amb l'actor Pablo Chiapella, l'humorista Dani Martínez o la cantant Edurne entre els ajudants dels participants, els candidats hauran d'endevinar les habilitats ocultes dels convidats per guanyar. En cada lliurament del format creat per Mediaset España i Fremantle un participant posarà a prova les seves habilitats.

Un format que barreja el misteri amb les habilitats extraordinàries i que buscarà fer-se un lloc els dilluns a la nit competint amb l'emissió dels altres programes, com Brigada Costa del Sol, a Telecinco; Masters de la reforma, a Antena 3, i La caza: Monteperdido, a La 1 de Televisió Espanyola. L'audiència serà l'encarregada de decidir si el concurs aconsegueix fer-se un lloc en la graella televisiva.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook