El canal Cosmo estrena aquesta nit, a partir de les 22 h, la segona temporada de la reeixida sèrie d'acció francesa No limit. Aquesta producció, que barreja acció, intriga i un punt de comèdia familiar, transcorre a la ciutat francesa de Marsella amb la seva atmosfera portuària i mediterrània. La ficció narra la història de Vincent, un agent que té una malaltia incurable i que accepta una oferta d'una misteriosa organització secreta governamental per participar en difícils missions en territori francès, a canvi d'un tractament mèdic experimental que pot salvar-li la vida.

La segona temporada consta de vuit lliuraments, que es veuran els divendres a Cosmo amb una doble entrega. Si una vida familiar complicada i una malaltia terminal incurable no fossin prou problemes, en els nous episodis Vincent Liberati haurà d'acostumar-se a treballar amb un nou company a l'organització Hydra i, al mateix temps, lluitar contra una despietada organització criminal.

Els nous capítols tenen la participació de Tchéky Karyo. Aquest actor, que ha participat en sèries com Nikita o més recentment The Missing, encarna Koskas, un veterà de les forces especials que s'ha convertit en un criminal perillós, seductor però al mateix temps maquiavèl·lic, que dirigeix una misteriosa organització criminal contra la qual el protagonista haurà de lluitar.