La nova i revolucionària sèrie Criminal, original de Netflix, arribarà la propera tardor a més de 190 països amb 12 històries úniques de 45 minuts ambientades a França, Espanya, Regne Unit i Alemanya. Els episodis han estat gravats en l'idioma local, i escrits i dirigits per talents dels respectius països.

Els tres capítols de la producció espanyola, dirigits per Mariano Barroso( El día de mañana), estan protagonitzats per Camen Machi ( El bar, Aída), Inma Cuesta (Arde Madrid, La Novia) i Eduard Fernández (El hombre de las mil caras, El Niño).

El repartiment de la sèrie el completa Emma Suárez (Julieta, La zona), Álvaro Cervantes (Rey Emperador, Vergüenza, 1898. Los últimos de Filipinas), Jorge Bosch ( El accidente, Isabel), José Ángel Egido (Los lunes al sol, Abre los ojos), Nuria Mencía (Vota Juan, Los del túnel), Daniel Chamorro (El día de mañana), María Morales (Vis a vis), Javi Coll (Los abrazos rotos) i Milo Taboada (Fariña).

Criminal presenta un nou format revolucionari basat en la col·laboració internacional en el procés de producció. La trama es desenvolupa exclusivament dins d'una sala d'interrogatoris de la policia. Aquest drama policial se centrarà en l'intens conflicte mental entre l'agent de policia i el sospitós en qüestió.