La plataforma de continguts audiovisuals Netflix estrena avui la tercera temporada de La casa de papel, la sèrie de parla no anglesa més vista del servei. La producció creada per Álex Pina ( Vis a vis, El barco, Tres metros sobre el cielo) va emetre les seves dues primeres temporades de forma discreta a Antena 3, abans que Netflix en comprés els drets i la convertís en un fenomen global.

La ficció, que va guanyar un Emmy internacional, ha estat aclamada per figures com Stephen King. Tot i que les trames van quedar tancades amb el final de la segona temporada, Netflix va decidir renovar la sèrie a causa del gran èxit acumulat.

Pel que fa a l'argument de la nova entrega, després del potent robatori a la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre, els membres de la banda d'atracadors més famosa del món es veuran obligats a reunir-se de nou. Durant dos anys han aconseguit burlar les autoritats i amagar-se en platges paradisíaques a milers de quilòmetres d'Espanya, però la seva plàcida calma ha acabat.

Río (Miguel Herrán) i Tokyo (Úrsula Corberó) gaudeixen del seu romanç a la comarca de Guna Yala, a Panamà. Però aviat se'ls acaba la tranquil·litat: ell és capturat i ella haurà de buscar de nou l'ajuda del Professor (Álvaro Morte) per rescatar-lo amb vida.

D'entre les incorporacions de què gaudirà la sèrie, destaca la de l'actriu de Vis a Vis Najwa Nimri.