Amb llàgrimes i emocionada. Així és com la manresana Isabella Herrero, coneguda pels seus títols de bellesa sènior, va confessar aquest dijous al programa Me quedo contigo, de Telecinco, que pateix càncer.

La model va participar juntament amb la seva filla, Tània Rodríguez, en l'espai que presenta Jesús Vázquez, en el qual diferents mares ajuden a trobar parella a les seves noies. I va ser en els instants finals quan Herrero va explicar el tràngol que està vivint des de fa ara just un any. «Ella [la seva filla] va detectar que jo no estava bé i no volia anar al metge, però gràcies a ella em va salvar la vida», va dir, i va afegir que «soc una malalta de càncer i no passa res; cal lluitar. Del càncer se'n surt i jo espero que m'hagi curat». El públic de Me quedo contigo va aplaudir la seva intervenció, que la manresana va concloure afirmant que «aquest programa m'ha donat vida».

La franja nocturna va estar dominada pel nou programa de Telecinco, que va obtenir una quota del 13,3% i una mitjana de 1.468.000 espectadors. L'espai televisiu competia amb el que també estrenava Antena 3, Por el mundo a los 80, sobre uns avis que decideixen viatjar a altres països per conèixer noves cultures. Aquest altre programa, presentat per Arturo Valls, va registrar un 11,7% i 1.133.000 d'espectadors.

Al programa en què participen Herrero i la seva filla, hi ha 20 mares i filles, i al plató apareixen un seguit de nois que aspiren a convertir-se en parella d'una de les concursants. Els joves no només han de convèncer les noies que podrien ser la parella perfecta, sinó també les mares, que amb un botó vermell poden descartar els aspirants que no els facin el pes.

«És un programa divertit, i en el mateix plató hi haurà un espai perquè les filles i els nois puguin tenir una cita i veure si congenien», explica Herrero a aquest diari. La filla d'Herrero, Tània Rodríguez, ja havia participat anteriorment al programa Mujeres y hombres, y viceversa, del mateix canal televisiu. Rodríguez va ser proclamada Miss Bages el 2010 i ha seguit els passos de la mare en els certàmens de bellesa.