La BBC ha encarregat a Steven Knight, creador de Peaky Blinders, una adaptació per a televisió del llibre SAS: Rogue Heroes, de Ben Macintyre. La novel·la narra la història de les forces especials britàniques de la Segona Guerra Mundial i es basa en arxius secrets dels SAS als quals l'autor va tenir accés. La sèrie tractarà de les tàctiques revolucionàries dels militars en qüestió, que van suposar una nova manera de fer la guerra. La glòria, l'acció i la camaraderia seran els temes principals de la ficció, que aprofundirà en la psicologia dels soldats.

Segons Knight, la sèrie explicarà «una història desconeguda sobre la vida d'uns soldats excepcionals que van guanyar guerres només per després desaparèixer de nou». D'altra banda, Piers Wenger, responsable de sèries de la BBC, va afirmar que «és un honor treballar una vegada més amb el gran Steve Knight. SAS: Rogue Heroes narrarà els orígens d'una de les institucions més emblemàtiques de la Gran Bretanya i explorarà els personatges, el coratge i els defectes dels homes implicats, amb tota l'honestedat amb què treballa l'Steve».

Karen Wilson, directora de la productora Kudos, va defensar el projecte al·legant que els personatges de la sèrie estaran «dibuixats amb el mateix color, caràcter i compassió que els personatges icònics de Peaky Blinders».

SAS: Rogue Heroes tindrà sis episodis, però encara se'n desconeixen els actors i la data en què s'estrenarà.