TV3 i la productora d'Andreu Buenafuente, El Terrat, adaptaran el format belga 'Taboo' per a la televisió catalana. L'espai, que presentarà l'actor David Verdaguer, intentarà trencar tabús a l'entorn de persones "de les quals se suposa que no hem de riure" i que, d'altra banda, "no acostumen a rebre gaire atenció als grans programes d'entreteniment", com ara els discapacitats físics, els invidents o els malalts terminals. A cada entrega, el presentador convidarà quatre persones amb una mateixa vulnerabilitat a una casa de vacances per conviure-hi durant una setmana, en què hi haurà temps per fer diverses activitats però també per conèixer-les a fons. Després, en un teatre i amb els quatre protagonistes entre el públic, interpretarà un monòleg còmic sobre tot el que ha viscut i après.

'Taboo' és un format original belga emès a la televisió pública (Eén) i distribuït per Lineup Industries que s'ha convertit en l'estrena d'entreteniment més exitosa de la història del canal, segons indiquen els responsables de la que serà l'edició catalana de l'espai.

A Bèlgica ha renovat per una segona temporada i s'ha adaptat a Austràlia, Suïssa i el Canadà. Altres territoris ja en preparen la seva versió, com és el cas de Catalunya. En aquest últim cas, el programa es rodarà al llarg d'aquesta tardor i hivern i constarà de nou programes que es podran veure el 2020.