09 de octubre de 2019
09.10.2019
Regió7

«Operación Triunfo» tanca el seu primer càsting a Barcelona

?El programa ha estat dos dies a la Ciutat Comtal per seleccionar concursants per a la nova edició

08.10.2019 | 22:44
«Operación Triunfo» tanca el seu primer càsting a Barcelona

Barcelona va acollir dilluns i dimarts l'inici dels càstings de la nova edició d' Operación Triunfo. Gairebé 2.000 aspirants (1.985) van acudir a les proves al Sant Jordi Club i es van sotmetre al veredicte de l'equip de càsting del programa musical produït per RTVE en col·laboració amb Gestmusic Endemol. La prova es va dividir en dues fases. Dilluns, els aspirants van cantar a cappella durant un mínim de 30 segons davant l'equip de professionals liderat per Noemí Galera, directora de càsting de Gestmusic Endemol i de l'Acadèmia de La 1. En la segona fase, les persones seleccionades van passar una altra prova de cara al càsting final.

En aquesta edició, l'equip de càsting busca artistes genuïns. Artistes amb personalitat, amb moltes ganes de formar-se dins d'una Acadèmia més exigent, capaços d'emocionar i, sobretot, de sorprendre, segons assegura RTVE en un comunicat. Noemí Galera va explicar en un descans de les proves que ja hi ha diversos concursants que li van fer posar «la pell de gallina».

Per la seva banda, en una roda de premsa celebrada a Barcelona durant el càsting, Tinet Rubira va confirmar dilluns que Operación Triunfo tindrà enguany un total de 14 gales sense comptar la de Nadal i sense la d'Eurovisió, ja que aquest any la cadena pública ha seleccionat a dit Blas Cantó. A més, Rubira va avançar que hi haurà «algunes novetats».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook