Mediapro Studio ha anunciat el rodatge a Argentina de Los internacionales, la primera sèrie de ficció ambientada en la crisi política i econòmica que va afectar el país llatinoamericà el 2001, que realitza en coproducció amb Viacom International Studios (VIS), Telecom i Olympusat. La sèrie s'emetrà el 2020 pel canal Telefe, i hi haurà una opció de vídeo per demanda a Flow, la multiplataforma de continguts de Telecom. La producció se suma als projectes internacionals que el grup ja té en marxa i que inclouen el thriller The Head i The Paradise, coproducció amb la cadena finesa YLE, filmada en escenaris de Finlàndia i la Costa del Sol, amb Fran Perea.

Basada en la novel·la La conexión Bogotá del periodista Nahuel Gallota, Los internacionales narra la història d'una banda de lladres colombians que decideixen viatjar a l'Argentina per fer-hi robatoris i desmantellar els béns d'una societat en flames. El 2001, molts argentins es veuen obligats a treure els seus estalvis dels bancs davant la crisi política i econòmica. Els lladres aprofiten el caos per fer robatoris en cases i apartaments.

L'actriu argentina Cecilia Roth ( Todo sobre mi madre) i l'actor colombià Juan Pablo Shuk ( Narcos, El ministerio del tiempo) encapçalen el repartiment, en la pell respectivament de la fiscal Marta Costas i de Fausto, un dels membres de la banda de criminals.