23 de octubre de 2019
23.10.2019

El programa «Jo soc Erasmus» estrena la nova temporada a La 2

?L'espai presentat per Alicia Gómez torna per seguir descobrint històries sobre la famosa beca

22.10.2019 | 23:27

Aquesta tarda, a partir de les 18.35 h a La 2 de Televisió Espa-nyola, arrenca la segona temporada de Jo soc Erasmus. El programa torna amb noves històries d'èxit professional, de superació, d'amor i també amb nous reptes que deriven en un creixement personal. La nova temporada torna posant cara a alguns estudiants d'Erasmus i demostra que aquesta beca sempre et permet aprendre un nou idioma, conèixer una altra cultura, obrir-te portes professionals, complementar els estudis i tenir una visió oberta i global del món, segons explica TVE en un comunicat.

En el primer episodi, l'espai dirigit i presentat Alicia Gómez viatjarà fins a Viena per conèixer la Neila García, una intèrpret i traductora gallega que va fer dos Erasmus, un a Suècia i l'altre a Alemanya. Per a ella, la beca ha estat un complement professional ideal, i després d'aconseguir una passantia a l'Oficina de les Nacions Unides de la capital d'Àustria, va decidir que volia seguir vivint i treballant a l'estranger.

El protagonista de la segona història és Daryll Arboleda, un professor auxiliar d'anglès d'origen filipí que després de fer dos Erasmus, un a Niça i un altre a Tar-ragona, va quedar-se a viure a Madrid. El Daryll explicarà les tradicions filipines i demostrarà que pots estar a 12.000 km del teu país i sentir-te com a casa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook