Després de la bona acollida que va tenir la seva primera temporada, TV3 ha decidit renovar Les de l'hoquei, la sèrie sorgida del projecte de final de grau de quatre estudiants de Comunicació Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra. La ficció, que des de fa tot just un mes es pot veure a tot el món gràcies a un acord amb la plataforma Netflix, iniciarà el rodatge dels nous episodis el pròxim mes de novembre, segons assenyala la CCMA en un comunicat. Els 13 nous capítols d'aquesta ficció centrada en un equip d'hoquei patins femení s'estrenarien al llarg del primer semestre del 2020.

Nora Navas (la Terrats), Iria del Río (Anna), així com la majoria d'actrius i actors de la primera temporada repetiran els seus personatges en aquesta segona temporada, i també hi haurà la incorporació de nous actors que encara estan pendents del càsting. La primera temporada de la sèrie va deixar algunes trames obertes que seran resoltes en els nous episodis. Se sabrà la resolució del judici de l'Anna, acusada d'haver atacat una jugadora d'hoquei quan jugava a Portugal; es podrà veure com afecta l'equip la inclusió de noves jugadores i, a més, s'obriran noves trames amb conflictes més adults adreçats a un públic més ampli.

L'arribada al Minerva de la Janina i d'altres jugadores estrella que ha fitxat la Terrats per dur el femení a ser un equip d'elit aquesta temporada, no ho posarà gens fàcil a l'Emma, la Berta, la Laila, la Lorena, la Flor i la Raquel ni dins ni fora la pista: la Berta veurà perillar la seva capitania i la bona relació amb en Lluc; la Flor lluitarà per ser la millor dins l'equip abans que la seva carrera com a jugadora tingui un gir inesperat, i la Raquel es distanciarà de l'equip pensant que ho té tot perdut com a portera.

Les de l'hoquei, estrenada el mes d'abril passat, ha tingut un gran impacte en l'audiència més jove. Segons afegeix en el mateix comunicat la CCMA, si es mira la quota mitjana en joves d'entre 13 i 24 anys dels 13 capítols és del 23,6%. És en aquest target d'edats on la sèrie lidera, amb diferències notables amb els programes de la competència.

En global, Les de l'hoquei ha reunit una mitjana de 289.000 espectadors, amb l'11,5% de quota. La sèrie, en el conjunt d'emissions, va liderar la seva franja de prime time.