Quique Peinado i Manuel Burque tornen a la carretera a la recerca d'aquestes històries que poques vegades ocupen les portades dels grans diaris i donen veu a persones que lluiten per superar les complicades circumstàncies de les quals parteixen. La nova temporada de Radio Gaga, que el canal #0 de Movistar + estrena avui a partir de les 22 h, seguirà sorprenent amb les històries, llocs, temes i comunitats que es tracten i visiten. La violència de gènere, l'educació, els temporers, les addiccions, la discapacitat intel·lectual, la immigració, la vida a la Cañada Real i l'amor són alguns dels temes que s'abordaran dins de la caravana aquesta temporada.

Destruint prejudicis, sense acomodar-se i fugint dels clixés, Manuel Burque i Quique Peinado intentaran mostrar la complexitat de la vida, des d'una perspectiva propera i real, sense trampes, segons assenyala la plataforma en un comunicat. I ho faran, com han fet sempre, des de l'empatia, l'humor i la tendresa.

En el primer capítol, Supervivientes, Quique i Burque posen rumb al sud, en concret a Mairena de Aljarafe, a Sevilla, per conèixer el dur relat d'un grup de dones, i dels fills d'algunes d'elles, que han sobreviscut als maltractaments. Dones supervivents, no víctimes, que un dia van trencar el silenci que les lligava a les seves parelles i van tirar endavant gràcies, entre altres coses, a l'acollida que van trobar a la Fundació Ana Bella.

Aquesta edició, que tindrà vuit capítols, dos més del que és habitual, es tancarà amb un capítol especial en què els presentadors tornaran a visitar alguns dels personatges mítics d'aquestes tres temporades. Què se n'ha fet? Com els va afectar participar en el programa? Molts segueixen lluitant per tirar endavant; altres han aconseguit superar el problema que tenien quan van pujar a la caravana... En l'especial La vida sigue, els espectadors podran conèixer el que gairebé mai s'explica a la televisió: com han continuat amb les seves vides els protagonistes de programes anteriors.

Com sempre, tota la música del programa, part fonamental i fil conductor de cada història i cada capítol, estarà recollida en el perfil de Spotify de Movistar +. Radio Gaga és una producció de Movistar + en col·laboració amb DLO/Magnolia.