15 de novembre de 2019
15.11.2019
Regió7

La corredora Núria Picas i sor Lucía Caram parlen avui a les jornades Fòrum 10

La xerrada es farà a la sala Dr. Llaverias a les 9 del vespre, en una edició que gira al voltant del paper de la dona als mitjans

14.11.2019 | 23:06

Dues manresanes, sor Lucía Caram, comunicadora i activista social, i la corredora, comunicadora i diputada Núria Picas són les protagonistes avui de les jornades de comunicació Fòrum 10 de Puig-reig, que enguany giren al voltant del paper de la dona en els mitjans de comunicació.

L'edició la va obrir el 8 de novembre la periodista de Catalunya Ràdio i TV3 Xantal Llavina. La cita següent, la del dimarts 12, en què havien de compartir taula Neus Bonet, periodista de Catalunya Ràdio i degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya; Marta Corcoy, presidenta de l'Associació de Dones Periodistes, i Laura Martínez, presidenta de l'Institut Català de les Dones, es va haver de suspendre pels talls de carretera en protesta contra la sentència del procés.

L'encarregada de tancar les jornada serà Bel Olid, escriptora, traductora i col·laboradora en diferents mitjans de comunicació, el divendres 28.

Totes les xerrades tenen lloc a les 9 del vespre a la sala d'actes Dr. Llaverias.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook