La Copa del Rei de futbol es podrà seguir a Mediaset España i DAZN les pròximes tres temporades, després de l'acord per subllicenciar llicències a la plataforma d' streaming especialitzada en continguts esportius en directe i a la carta els drets adjudicats per la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) a Mediaset Espanya.

Així ho ha anunciat aquesta setmana el grup de comunicació liderat per Paolo Vasile, que a més ha detallat que els espectadors podran seguir a través de DAZN un mínim de 50 partits de cadascuna de les properes tres edicions del torneig del KO, que inclouran almenys 32 xocs de les dues primeres rondes eliminatòries i tots els partits de setzens, vuitens, quarts, semifinals i final.

Per la seva banda, Mediaset Espanya emetrà en obert 15 d'aquestes trobades, dos partits per cada ronda fins a les semifinals, els partits de les quals oferirà juntament amb la gran final.

«Després d'aquest acord, Mediaset Espanya serà l'operador que oferirà les trobades de futbol de més interès de la temporada disponibles avui a la televisió en obert. I juntament amb les competicions que sumem a la nostra plataforma premium, es conforma l'oferta més completa d'aquest esport per al públic espanyol», segons el comunicat de Mediaset.

El 17 de desembre

La Copa del Rei 2019-2020 començarà oficialment el dia 17 de desembre amb la primera eliminatòria i importants novetats en el seu desenvolupament, ja que a partir d'aquest any es disputarà a partit únic al camp de l'equip de menor categoria fins a semifinals, que mantindrà el clàssic doble enfrontament d'anada i tor- nada.

La competició culminarà el dia 18 d'abril del 2020 en una seu que encara s'ha de decidir.