Avui a les 22.00 h, el 33 emetrà un programa especial dedicat a la música valenciana, amb concerts de Raimon, Feliu Ventura i Zoo, amb motiu de la Diada del País Valencià el 25 d'abril.

La nit valenciana començarà amb el recital de comiat de Raimon al Palau de la Música Catalana, el 28 de maig del 2017, quan va posar punt final a la seva carrera artística. Seguidament, prendrà el relleu un altre artista de Xàtiva, Feliu Ventura, que amb el treball musicodocumental Feliu Ventura per l'interior fa un repàs dels 20 anys de trajectòria artística. En companyia de Borja Penalba, el cantant xativí explica, entre concert i concert, els seus orígens, vivències o pensaments.

I després serà el torn de Zoo, amb el concert al Sant Jordi Club de Barcelona el novembre de l'any passat. Amb aquest concert multitudinari el grup de Gandia va posar punt final a la seva gira, just abans de fer una parada artística. En només cinc anys, Zoo s'han convertit en un dels grups de referència del panorama musical dels Països Catalans, en especial de la música ska, rock, hip-hop i rap.