Aquest cap de setmana, el 33 torna a omplir de música gran part de la seva programació. I, en especial, de concerts que els músics han fet des del confinament. Són propostes musicals ben diverses que van d'Els Amics de les Arts, Pau Vallvé i The Black Barbies a Sergi Estella, amb una programació musical que tindrà continuïtat la setmana vinent.

La nit d'avui arrencarà amb un petit concert que els membres del grup Els Amics de les Arts han fet conjuntament cadascú des de casa seva, seguint les preferències que han manifestat els seus fans. Tot seguit, prendrà el relleu Pau Vallvé, també amb un recital en petit format des del seu confinament. A les 00.45, el 33 oferirà el concert que van fer The Black Barbies al Festival de Jazz de Barcelona del 2018.

El 33 obrirà la programació de la nit de demà a les 22.00 amb un seguit de cançons que el cantant i lutier d'instruments musicals casolans Sergi Estella ha creat durant aquest període de confinament. Seguidament, serà el torn del grup ebrenc Pepet i Marieta amb el seu concert confinat Live from Mallorca per al festival #joemquedoacasa. I, en acabat, arribarà el concert des del confinament del barceloní Juli Farfán, líder del projecte de bandautor Jules. A la 01.10 h, els espectadors podran veure el concert multidisciplinari Hidden reflections live que Yarei Molina & Chounar & Isolator van oferir al centre artístic Hangar la primavera del 2019.

I a partir de dilluns, i durant tota la setmana que ve, el canal 33 mantindrà el ritme de programació musical diària des que va començar el confinament. Durant tota aquesta setmana el canal 33 oferirà una programació diària tant de cançons fetes des del confinament com de concerts de tots els estils i gèneres. Començarà dilluns, dia de la Mare de Déu de Montserrat, a les 21.55 h, amb un primer concert de Les Montses, i cada dia, a la mateixa hora i fins dijous, se n'emetrà un de diferent.ç

Entre els artistes que passaran aquests dies per la programació del canal hi ha Christina Rosenvinnge o La Fúmiga.