El Periódico de Catalunya, societat pertanyent al grup Prensa Ibérica, del qual forma part Regió7,ha nomenat Albert Sáez director d'El Periódico. El periodista barceloní, que actualment lidera el desenvolupament digital del diari català, substitueix Anna Cristeto, que deixa el càrrec després d'haver fet una important tasca en l'etapa de transició des prés de la compra de Grup Zeta per Prensa Ibérica. Cristeto seguirà vinculada a el grup dins de la Direcció General de Continguts.

Albert Sáez assumeix la direcció d'El Periódico amb el repte d'accelerar l'estratègia de digitalització en el nou context després de la crisi del coronavirus, impulsar el procés d'integració de les seves redaccions, aprofundir en la transformació digital i intensificar el seu caràcter multimèdia, garantint la qualitat i el rigor que caracteritza aquesta capçalera en els seus diferents suports.

Sáez és membre del Comitè Editorial d'El Periódico de Catalunya i s'hi va incorporar com a director adjunt al març del 2010. Del 1998 al 2006 va ser director adjunt de l'Avui i del 2010 al 2012 va ser president del Corporació Catalana de Mitjans.