01 de agost de 2020
01.08.2020
Regió7

Filmin estrena avui el documental «Formentor, el mar de las palabras»

La producció repassa la història d'un hotel que va acollir artistes com Vargas Llosa, Audrey Hepburn, Chaplin i Grace Kelly

31.07.2020 | 21:51
Filmin estrena avui el documental «Formentor, el mar de las palabras»

L'Atlàntida Film Fest acollirà avui al Museu de Mallorca (Palma de Mallorca) l'estrena mundial de Formentor, el mar de las palabras, el nou documental dirigit pel guanyador del Premi Goya José Luis López-Linares, sobre l'emblemàtic hotel situat a la badia de Pollença. A continuació, estarà disponible a la plataforma Filmin durant tot el mes d'agost.

El documental, rodat l'any passat entre Espanya i l'Argentina, repassa la història d'aquest racó de la Mediterrània, que des que va ser fundat el 1929 pel poeta argentí Adan Diehl, ha estat punt de trobada i refugi de molts artistes del segle XX. A les seves habitacions s'han allotjat, entre d'altres, Audrey Hepburn, Charles Chaplin, Gary Cooper, Cary Grant, Grace Kelly i Rainier de Mònaco, i escriptors i poetes com Camilo José Cela, Carlos Barral, Robert Graves o Mario Vargas Llosa, que va escriure mentre estava allotjat a l'hotel una de les seves novel·les més recordades. L'escriptor participa al documental juntament amb altres artistes com Ainhoa Arteta i el pianista Lang Lang.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook