10 de agost de 2020
10.08.2020
Regió7

L'adaptació estatunidenca d'Eurovisió s'estrenarà al final de l'any que ve

Cadascun dels 50 estats del país podrà escollir el seu propi representant a través del públic i d'un jurat professional

09.08.2020 | 22:44
L'adaptació estatunidenca d'Eurovisió s'estrenarà al final de l'any que ve

The American Song Contest, l'adaptació estatunidenca del Festival d'Eurovisió, s'estrenarà al final de l'any 2021, segons va confirmar aquest cap de setmana la UER (Unió Europea de Radiodifusió). A diferència de la versió europea, el format dels Estats Units es convertirà en un concurs que durarà setmanes, similar a American Idol o The Voice. Tots els programes s'emetran per televisió, però encara es desconeix quina cadena els oferirà.

Cadascun dels 50 estats del país escolliran el seu propi representant a través de The American Song Contest Academy, un grup de músics professionals de diferents gèneres i trajectòries, que faran de jurat, però també del públic, que podrà votar. El concurs acceptarà cantants en solitari, duos o grups de fins a sis membres, com a Europa.

La versió original del festival ja es va emetre als Estats Units entre 2016 i 2018, comentada per les participants de RuPaul's Drag Race. Netflix, a més a més, ha estrenat enguany una pel·lícula sobre la història del concurs musical.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook