12 de agost de 2020
12.08.2020
Regió7

Disney prepara una nova versió de la sèrie d'animació «X-Men»

El projecte podria disposar d'una part de l'equip de la ficció original, que es va emetre els anys 90

11.08.2020 | 22:00
Disney prepara una nova versió de la sèrie d'animació «X-Men»

La popular sèrie animada X-Men, que va aconseguir gran popularitat durant la dècada dels 90, ressuscitarà aviat amb una nova adaptació de Disney. Segons informa el portal ComicBook.com, les negociacions estan molt avançades i la producció es podria veure a través de la plataforma Disney +.

«Hem tingut converses», ha explicat Larry Houston, director i productor de la sèrie original, segons el portal esmentat. «Ara els toca a ells prendre la decisió, però els hem fet saber que tots estem disponibles per al que vulguin fer en el futur», ha afegit Houston. «Podríem fer un episodi especial o cinc parts. El que sigui que vulguin fer si tenim tot l'equip original. Per això sí que sortiria de la jubilació», ha explicat.

Estrenada el 1992, X-Men és sens dubte un dels productes més reeixits de la factoria Marvel. Al llarg de la dècada dels 90 es van emetre un total de 6 episodis de la sèrie basada en els còmics creats per Stan Lee i Jack Kirby. La trama se centra en Jubilee, una adolescent que descobreix de sobte que té poders extraordinaris i a partir d'aquí comença a formar part de tota una generació de mutants.

La història dels X-Men també ha arribat a la gran pantalla amb diverses adaptacions, la primera de les quals es va estrenar l'any 2000 i va ser dirigida per Bryan Singer i l'última, Dark Phoenix, va ser dirigida per Simon Kinberg, i estrenada el 2019.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook