TV3 estrena avui, a través del seu web i les xarxes socials, Cover, el seu primer talent show musical que es podrà seguir de forma exclusiva en format digital. Presentat pel cantant terrassenc Miki Núñez, representant d'Espanya a l'Eurovisió del 2019, en aquest concurs, obert a tothom, grans bandes i músics catalans posaran el seu repertori a disposició de l'audiència per trobar la millor versió de les cançons que els han fet famosos. El guanyador s'emportarà 10.000 euros de premi. Cover es podrà seguir de dilluns a divendres durant unes sis setmanes, segons ha informat la CCMA en un comunicat.

Els Pets, Búhos, Els Amics de les Arts, Nil Moliner i Suu són les bandes i artistes que compartiran el seu repertori en aquest nou talent. El jurat del concurs és format per Manu Guix, Elena Gadel i Marc Bala, persones amb un llarg recor-regut en el món de la música i la cultura que valoraran de la millor manera possible les versions dels participants.

Els participants publicaran les seves versions a través de les xarxes socials, i el programa i els artistes originals faran la tria dels cinc finalistes. En una votació final, l'audiència serà qui triarà la millor cover.

Les pastilles amb el contingut s'aniran publicant cada dia a través de les xarxes socials de TV3 i a l'Instagram del programa.