Joc de cartes (22.45 h, TV3) dedica la nit a un dels temes més controvertits dins la gastronomia tradicional de Catalunya i el País Valencià. Marc Ribas buscarà el millor restaurant d'arròs entre els dos territoris acompanyat de Jordi Garrido, presentador del Cartes en joc de la televisió valenciana À Punt.

Ribas i Garrido visitaran dos municipis emblemàtics de Catalunya i el País Valencià, amb gran tradició arrossaire. Cada presentador acompanyarà els seus restauradors als àpats mentre l'altre ho fa des de la cuina.

La primera visita serà a Sant Carles de la Ràpita, on descobriran El Miami Can Pons, un restaurant amb gran tradició familiar, on la seva prioritat és oferir un bon arròs en un ambient clàssic i a primera línia de mar. A continuació, aniran a Peníscola, on visitaran el Pescador Ermitaño, un local amb vistes al mar on descobriran Alfred Barberà, tot un xouman als fogons que defensa aferrissadament la qualitat del seu arròs.

Seguint amb els restaurants peniscolans, el tercer àpat es farà al Restaurant Caracol, amb la seva propietària, María González, que ha aconseguit traslladar el seu caràcter als seus populars arrossos amb un producte de gran qualitat. I, finalment, tornaran a Sant Carles de la Ràpita per degustar l'arròs de Miguel Cazorla al Mara, un local senzill amb plats sorprenents.