20 de novembre de 2020
20.11.2020
Regió7

Blas Herrero fa una oferta de 150 milions d'euros pels mitjans del grup Prisa

El propietari de Kiss FM aspira a quedar-se els diaris El País, Cinco Días i As i les emissores de la companyia

19.11.2020 | 22:28
Blas Herrero fa una oferta de 150 milions d'euros pels mitjans del grup Prisa

El Grup Prisa va confirmar ahir a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) que ha rebut una carta signada per l'empresari Blas Herrero, propietari de Kiss FM, que conté els termes d'una proposta de compra, no sol·licitada pel grup i no vinculant, i que analitzarà el seu consell d'administració. La carta recull els termes de la proposta de l'empresari per comprar els actius de premsa i ràdio de Prisa. L'oferta s'acostaria als 150 milions d'euros.

El consell d'administració de grup Prisa analitzarà la proposta «i adoptarà les mesures oportunes, circumstància de la qual informarà el mercat quan correspongui, en compliment de les seves obligacions», va indicar la companyia en un comunicat.

El mateix Blas Herrero va confirmar també que ha presentat una oferta d'adquisició del conjunt de societats i actius que integren actualment la unitat de negoci de mitjans de comunicació del Grup Prisa, tant escrits (El País, Cinco Días i As) com radiofònics i audiovisuals (Cadena Ser, Els 40 Principals i Cadena Dial).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook