13 de abril de 2015
13.04.2015
http://www.umanresa.cat/

Umanresa-fub acull la 1a Jornada d'Economia de la Catalunya Central

Hi haurà una ponència inaugural de tres emprenedors i posteriorment cinc tallers

14.04.2015 | 10:45
Ester Tobias d´Ecopractica.

Alumnes dels instituts de Cal Gravat, l´escola Joviat i l´Institut Lacetània de Manresa, del Guillem de Berguedà de Berga i del Francesc Ribalta de Solsona participen aquest dimarts a les instal·lacions d´UManresa-FUB en la Primera Jornada d´Economia de la Catalunya Central que han organitzat el Grup de professors d´Economia a Batxillerat de la Catalunya Central i el Servei Educatiu del Bages.

Durant la jornada, els alumnes d´aquests centres assistiran a una ponència inaugural a càrrec de tres emprenedors del territori: Ester Tobias d´Ecopractica, Alexis Perramon de Muaaak i Alba Rojas de Mengem Bages. Després d´aquesta ponència participaran en cinc tallers sobre frau fiscal, creativitat, innovació, màrqueting personal i prevenció de riscos i salut laboral.

La Fundació Universitària del Bages col·labora des de fa anys amb el col·lectiu de professors d´Economia a Batxillerat de la Catalunya Central, que habitualment utilitzen les instal·lacions de la institució universitària per a les seves activitats adreçades a l´alumnat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema