181 persones van participar la setmana passada en una nova edició de la Setmana Saludable d´UManresa-FUB. 96 participants van sumar-se a les sessions d´introducció a les disciplines orientals; 36 van participar en les demostracions d´Antigravity, Spartan Race i Crossfit que van organitzar Vela i Crossfit Manresa; 21 van jugar en el torneig de futbol sala que es va disputar al Centre Penitenciari Lledoners; 20 van assistir a la caminada que es va fer des de la Fundació Universitària del Bages fins al Parc de l´Agulla; i 8 van participar en un taller de cuina vegetariana i vegana.

Aquesta era la quarta edició de la Setmana de la Universitat Saludable. Una activitat que organitza el programa FUB Universitat Saludable amb l´objectiu de promoure hàbits de vida saludable entre la comunitat universitària. En aquest sentit, a més de les activitats, la cafeteria de la FUB va recomanar diàriament un menú saludable i des del programa es van trametre consells de salut a tota la comunitat universitària.

La Setmana Saludable d´UManresa-FUB se suma a les activitats que s´han organitzat durant aquest mateix període a les onze universitats que formen part de la Xarxa Catalana d´Universitats Saludables.