14 de juny de 2017
14.06.2017
40 Años
40 Años
http://www.umanresa.cat/

UManresa-FUB signa un acord de col·laboració amb una universitat holandesa i una de Las Palmas

Efhre Internationtal University, Universidad del Atlántico Medio i UManresa-FUB intercanviaran estudiants, investigadors i docents

14.06.2017 | 16:41
L´acord l´han signat Jaime Rodríguez, Francisco Guillen i Valentí Martínez.

UManresa-Fundació Universitària del Bages, Efhre International University (AIU) i Universidad del Atlántico Medio (UNIDAM) han signat un conveni de col·laboració que inclou programes d'intercanvi d'estudiants, investigadors i docents.
L'acord entre les institucions universitàries té com a finalitat participar de forma conjunta en tasques de formació continuada, investigació, formació de postgrau i intercanvis. A més dels intercanvis, el conveni contempla altres àrees de cooperació, com la participació en seminaris i trobades acadèmiques, l'intercanvi de material acadèmic, programes formatius de curta durada i postgraus i màsters interuniversitaris, entre d'altres activitats. L'acord l'han signat el president i rector d'EUI, Jaime Rodríguez, el rector de la UNIDAM, Francisco Guillen, i el director general de la Fundació Universitària del Bages, Valentí Martínez.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook