07 de novembre de 2018
07.11.2018
http://www.umanresa.cat/

La delegada territorial del Govern coneix el campus Manresa de la UVic-UCC en una visita institucional

La delegada ha conegut la institució universitària i la seva activitat

07.11.2018 | 17:48
Visita de la delegada territorial de la Catalunya Central del Govern de la Generalitat

Aquest dimarts la delegada territorial de la Catalunya Central del Govern de la Generalitat, Alba Camps, ha fet una visita insitucional a les instal·lacions del campus Manresa de la UVic-UCC. La visita tenia com a finalitat que la nova delegada conegués la institució universitària i la seva activitat.

Per aquest motiu durant la seva estada a la universitat ha visitat les instal·lacions del Campus Professional que imparteix els cicles formatius de Tècnic en Pròtesis Dentals, d'Educació Infantil i d'Administració i Finances. A l'edifici FUB2 també ha conegut el centre d'experimentació a les primeres edats impulsat pels estudis de Grau en Mestre d'Educació Infantil de la Facultat de Ciències Socials d'UManresa, el Lab 0_6. La visita ha acabat a la zona de la Clínica Universitària.

Prèviament al recorregut per les instal·lacions, el director general de la Fundació Universitària del Bages, Valentí Martínez, ha explicat a la delegada la realitat de la institució i els seus projectes més immediats. A la trobada amb Alba Camps també hi han assistit l'adjunta a direcció general, Imma Ubiergo, la vicerectora del Campus Manresa i degana de la Facultat de Ciències Socials, Sílvia Mas, i el director dels estudis d'ADE, Jordi Conca. Durant la visita al Lab 0_6 s'hi ha incorporat la directora del grau en Educació Infantil, Montserrat Pedreira, i a la Clínica, la directora d'aquest equipament docent i assistencial, Teresa Solé.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook