UManresa-Fundació Universitària del Bages i Manresana d'Equipaments Escènics, encarregada de la gestió, entre d'altres, del Teatre Kursaal de Manresa, han renovat aquest divendres, 23 de novembre, el conveni de col·laboració que signen anualment. L'acord referma la voluntat de l'equipament cultural i de la universitat de mantenir la col·laboració iniciada anys enrere i que fa possible que UManresa utilitzi cada any la sala gran del teatre per a la celebració de les cerimònies de graduació dels titulats universitaris. La renovació de l'acord també contempla que la institució universitària pugui fer servir puntualment tant aquesta mateixa sala com la sala petita per a la realització d'altres activitats.

Entre d'altres, l'acord també manté que Manresana d'Equipaments Escènics es beneficiï del Servei d'Idiomes de la FUB, tant amb cursos in-company per al seu equip professional com incorporant-se a l'oferta anual d'idiomes. Un altre dels aspectes que contempla el conveni és la col·laboració entre la universitat i Manresana d'Equipaments Escènics per oferir un programa de crèdits per a alumnes universitaris que es pugui desenvolupar en forma de voluntariat en l'àmbit sociocultural.

La signatura de l'acord ha anat a càrrec del director general de la Fundació Universitària del Bages, Valentí Martínez, i del gerent de Manresana d'Equipaments Escènics, Jordi Basomba.