15 de gener de 2019
15.01.2019
http://www.umanresa.cat/

La Clínica Universitària d'UManresa promourà hàbits de vida saludables entre la plantilla de Bastos Medical

15.01.2019 | 20:34
|
|

La Clínica Universitària d'UManresa-FUB (CU+) i l'empresa de Sant Fruitós de Bages, Bastos Medical, han signat un conveni de col·laboració que té com a principal objectiu que els treballadors d'aquesta empresa es beneficiïn dels serveis de salut que ofereix la Clínica. D'aquesta manera, la CU+ promourà els hàbits de vida saludables entre la plantilla de l'empresa bagenca, dedicada a la venda i fabricació de productes mèdic-sanitaris, d'higiene personal, d'equipaments hospitalaris, productes veterinaris, d'estètica, de prevenció de riscos laborals, de nutrició i suplementació esportiva i articles i equipaments esportius.

L'acord, que han signat el gerent de Bastos Medical, Jaume Membrive, i la directora de la Clínica Universitària, Teresa Solé, contempla la prestació de serveis de prevenció i promoció de la salut entre els treballadors de l'empresa, com tallers o xerrades a mida de les necessitats de la plantilla. A més, tots els treballadors podran accedir a descomptes en els serveis de la CU+ (fisioteràpia, podologia, logopèdia, psicologia i dietètica i nutrició) i es podran inscriure en els grups d'activitat física saludable (gimnàstica hipopressiva, exercici físic preventiu control motor i relaxació i mindfulness) que dirigeixen professionals de la Clínica Universitària.

El conveni es complementa amb un acord segons el qual Bastos Medical serà proveïdor de material fungible de la Clínica Universitària en unes condicions especials. La Clínica també es compromet a donar a conèixer els productes entre els alumnes, que també podran comprar-ne amb un descompte especial.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook