La directora dels estudis de "Terapia Ocupacional" de la seu de Santiago de Xile de la Universidad de San Sebastián, Katherine Vásquez, i el professor dels estudis de Fisioteràpia i de la casa d'estudis del mateix centre, Francisco Fernández, han visitat aquesta setmana el campus Manresa de la UVic-UCC per avançar en l'acord entre les dues institucions universitàries per impartir un Màster d'atenció a la Gent Gran, en modalitat semipresencial, a Santiago de Xile.

L'objectiu és que aquest màster s'iniciï a partir del segon semestre de l'any 2019. La trobada per tancar l'acord ha comptat amb la participació del director general de la Fundació Universitària del Bages, Valentí Martínez, el director de nous projectes de la institució, Òscar Dalmau, la directora del Centre Internacional de Formació Contínua d'UManresa, Coco Vilaseca, i Manel Valls, director general de la Fundació Sant Andreu Salut, que també participa en l'organització del màster.

Aprofitant la visita a UManresa, els dos docents xilens han visitat les intal·lacions de la Clínica Universitària i s'han reunit amb la degana de la Facultat de Ciències de la Salut, Carlota Riera.