DENSO i UManresa-FUB han renovat l'acord de col·laboració segons el qual l'empresa multinacional farà una aportació econòmica de 1.000 euros a la Fundació Universitària del Bages. Part d'aquest import es destinarà a la dotació dels Premis UManresa a Treballs de Recerca de Batxillerat.

La renovació del conveni l'han signat aquest mes de febrer el president de DENSO Barcelona, Josep Manel Giménez, i el director general de la Fundació Universitària del Bages, Valentí Martínez, en el decurs d'una trobada a la qual també han assistit Alfonso Menor, HR Project General Manager de Denso, i Jordi Conca, director dels estudis d'ADE d'UManresa.

DENSO és una de les empreses que participen en el programa Prèmium dels estudis d'ADE acollint cinc estudiants en pràctiques. Alhora, professionals de la multinacional participen en la formació dels alumnes, com és el cas de la classe magistral que el supervisor en Safety Health & Environmental, Miquel Cols, va oferir en el marc de l'assignatura d'organització i gestió empresarial de primer curs.

Està previst que properament Alfonso Menor també ofereixi una classe sobre les particularitats de la cultura japonesa en els negocis i que estudiants de tercer curs i direcció i professorat del grau en ADE visitin les instal·lacions de DENSO.