Caixa d'Enginyers, cooperativa de crèdit de serveis financers i asseguradors, destinarà 2.000 euros a premiar els millors Treballs de Final de Grau (TFG) dels estudiants de la Facultat de Ciències Socials i de Ciències de la Salut del campus Manresa de la UVic-UCC. Aquest és el principal acord del conveni que han signat el director general de Caixa d'Enginyers, Joan Cavallé, i el director general de la Fundació Universitària del Bages, Valentí Martínez. Aquest import de 2.000 euros es distribuirà en premis de 300 euros per als millors TFG del grau en Fisioteràpia, Infermeria, Podologia i Logopèdia. En l'àmbit de les Ciències Socials, també es reconeixeran els millors TFG del Grau en Mestre d'Educació Infantil i del Grau en Administració i Direcció d'Empreses-ADE. En el cas dels premis de l'àmbit de Ciències de la Salut, també s'atorgarà un segon premi valorat en 200 euros.

La primera edició d'aquests premis s'atorgarà a estudiants que han presentat el TFG durant el curs 2018-2019. Els treballs guanyadors es donaran a conèixer el mes d'octubre, en el marc de la cerimònia de Graduació de la promoció de graduats que han acabat els seus estudis aquest any 2019 a UManresa.

Caixa d'Enginyers considera la formació com a instrument de cohesió social clau per al desenvolupament personal i col·lectiu de les persones. Amb la voluntat que els estudiants segueixin el seu potencial acadèmic, l'entitat dona suport als projectes innovadors i d'excel·lència.